Wrapping Ideas

Wil je je pakjes voor onder de kerstboom iets specialer maken? Hier 3 makkelijke tips voor prachtige kadootjes die iedereen een glimlach bezorgen!

Gifttags kun je op veel verschillende plaatsen kopen, maar ze zijn super makkelijk zelf te maken! Snij een rechthoek van 8x5 cm uit dik karton, knip twee hoekjes eraf, gaatje erin, mooie tekst en helemaal af! Pak je cadeautje in met je een mooi touwtje en je pakje is klaar voor onder de kerstboom. 

Deze manier van inpakken is super leuk voor een kleinere dun pakje. Het enige wat je hoeft te doen is twee vormen te knippen uit je papier en ze aan elkaar te stikken met de naaimachine. Je zou zelfs het papier nog kunnen versieren met een stift of lint. 

De laatste inpaktip is tekenen op je papier. Super makkelijk, zo gedaan en je cadeautje ziet er in een keer heel bijzonder uit. Het leukste ervan is, dat je zo je cadeautje mooi kunt personaliseren.