Unique Vases

Wil jij op een goedkope en simpele manier mooie vazen hebben, dan kan je hieronder kijken op welke twee manieren wij dit hebben gedaan.  Bij de Plasticflessenshop hebben we plastic potten gekocht en dit is dan ook de basis van de vazen. 

De eerste is eigenlijk heel simpel. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is behangerslijm, kranten, verf en een kwast. En uiteraard de plastic pot. Als je niet zo'n plastic pot wilt gebruiken, kan je dit ook doen met een glazen vaas of iets anders wat je nog hebt staan. 

Scheur als eerst de kranten in kleine stukjes, en doop ze dan in de behangerslijm om vervolgens de plastic pot is zijn geheel te bekleden met de papier maché. Vergeet de randjes ook niet, zodat het net lijkt of de hele vaas van dit materiaal is. Zorg dat deze helemaal opgedroogd is, dan kan je de vaas verven in een kleur die je zelf mooi vindt en natuurlijk goed past in je interieur! Bovenaan deze post kan je zien wat bij ons het eindresultaat is geworden. 

Voor de tweede vaas heb je maar drie dingen nodig. Een plastic pot, acryl kit en een kit tang. Zorg dat de pot niet vet is aan de buitenkant. Het enige wat je hoeft te doen, is van boven naar beneden lijnen te trekken met de kit, totdat de hele vaas gedaan is. Laat dit nu goed opdrogen, en als je wilt kan je deze ook nog verven. Wij hebben er twee gemaakt, waarvan 1 geverfd en de andere niet. Omdat de vaas van binnen gewoon van glas of plastic is, kan je er gewoon water in doen en bloemen in zetten.