Valentine's Day / GIVE AWAY

Ook wij kunnen het niet voorbij laten gaan, Valentijnsdag. Het is de dag waarbij je je geliefde nog meer moet verwennen en verrassen dan je normaal gesproken al doet. Je geliefde kan natuurlijk je man/vriend of je vrouw/ vriendin zijn, maar daarnaast kan het ook je broer, zus, ouders of je beste vriend(in) zijn. Hieronder laten wij zien hoe jij diegene kan verrassen, maar niet op een cliché manier. 

Zo hebben ze bij Lakrids heerlijke chocolaatjes waar drop in zit, maar nu ook een speciale editie chocola met speciale smaken, de één met blauwe bes en de andere smaak is met framboos chili. Deze hebben ze ook in speciale cadeauverpakking, zodat het nog leuk is om te geven! Je kan het ook op de manier neerleggen zoals wij dat hebben gedaan, met een liefdevolle tekst erbij. 

GIVEAWAY

Deze heerlijke chocolaatjes geven we ook weg om je geliefde of je Valentijn mee te verwennen! We geven 2 cadeauverpakkingen weg met allebei de smaken. Wil jij deze winnen, laat op onze Facebook pagina weten met wie je deze wilt delen. 

Daarnaast hebben we zelf ook nog een DIY gemaakt. Leuk om te maken en leuk om weg te geven. Als laatste hebben wij er nog een dun laagje verf over heen gedaan, zodat het stoerder wordt. De tutorial vind je hieronder.