Only for power woman's!

Benodigdheden: Houten plaat | plankjes | glas of koperen plaat | vilt of andere stof | lint | houte kralen | schroeven | koperen buis | bezemsteel/ronde stok | spiegelhakjes /montage kit | boormachine | zaag | schaar | naaimachine |

 

Wij kozen een achter plaat van 122 x 61 cm en een stuk glas van 50x45 die we koper hebben gespoten omdat een glas plaat en meerdere formaten te krijgen zijn.

 

 

Stap 1: Begin met het spuiten van het glas, doe dit in heel dunne laagjes zodat het geleidelijk op het glas kan hechten en drogen.

 

Stap 2: Teken 2 cirkels op de het vilt of een andere stof naar keuze. Leg de cirkels recht op elkaar en stik ze langs de rand. Knip nu in de voorste lap een horizontale lijn zodat het een handig zakje wordt om kleine dingen in op te bergen.

Stap 3: Zaag een aantal plankjes op verschillende lengtes en een wat dikker balkje om de sleutels in op te hangen. Zaag in het balkje voor de sleutels 3 gleuven vanaf de voorkant van ongeveer 2 cm diep. Voor de knopjes kan je bijvoorbeeld 2 stukjes van ongeveer 5 cm van een bezemsteel afzagen.

 

Stap 4: Snij of zaag een stuk van een koperen buis doormiddel van een ijzerzaag of pijpensnijder. Boor in de eerste plak een gat ter grote van de koperen buis. in de 2e balk moet het gat er net niet door heen zodat de buis hierop kan steunen.

Stap 5: Neem een aantal sleutels en rijg hier een lintje doorheen rijg aan de bovenkant van de 2 uiteindes een houten kraan en maak de uiteindes dan vast met een knoop.

Stap 6: Maak een verdeling over de achter plaat met de items die je op het bord wilt hebben.

 

Stap 7: schroef de items (denk bijvoorbeeld aan een plankje) via de achterkant vast aan de plaat. Teken de plankjes af zodat je binnen die kaders kan voorboren. Schroef het via de achterkant vast met 1 schroef en leg een waterpas op het plankje en schroef dan de ander kant ook vast.

Stap 8: Als het goed is is het glas nu redelijk droog, schrijf met een witte krijtbord stift de maand en de datums op het glas. Op internet vind je leuke printables die je na zou kunnen maken.

 

Stap 9: Maak de glasplaat of koperen plaat vast doormiddel van spiegelhakjes of montage kit.