Create your own art

1. Leg al je benodigdheden klaar. Dit zijn: aquarelverf, kleine kwastjes, een stuk stevig papier (formaat kan je zelf kiezen) en een glas water. 2. Kies een mooie kleur verf uit. Meng je verf met een vrij grote hoeveelheid water en besprenkel je stuk papier met de verf. Maak je spetters verf goed nat, herhaal dit een aantal keer. 3. Wanneer je genoeg spetters verf hebt gemaakt hang je je stuk papier op, bijvoorbeeld aan touw met knijpers. Doordat je het ophangt glijden de druppels naar beneden en vormt de uiteindelijke vorm zich vanzelf. 4. Herhaal dit met een tweede kleur verf. Zo ontstaat je eigen abstracte kunstwerk.

1. Leg al je benodigdheden klaar. Dit zijn: aquarelverf, kleine kwastjes, een stuk stevig papier (formaat kan je zelf kiezen) en een glas water.

2. Kies een mooie kleur verf uit. Meng je verf met een vrij grote hoeveelheid water en besprenkel je stuk papier met de verf. Maak je spetters verf goed nat, herhaal dit een aantal keer.

3. Wanneer je genoeg spetters verf hebt gemaakt hang je je stuk papier op, bijvoorbeeld aan touw met knijpers. Doordat je het ophangt glijden de druppels naar beneden en vormt de uiteindelijke vorm zich vanzelf.

4. Herhaal dit met een tweede kleur verf. Zo ontstaat je eigen abstracte kunstwerk.