UNITE

Kleine ondernemingen komen samen, Jij maakt jouw unieke product, jouw kleine onderneming, maar samen deel je de ruimte, de winkel en je klanten. Samen sta je sterk! - UNITE

COLLECT - SHARE - UNITE

FIND YOUR NICHE

FIND YOUR NICHE

We zien het in de afgelopen jaren kleine creatieve ondernemers en designers al doen. De diepte in gaan i.p.v de breedte. Het lijkt misschien slimmer om breder in te kopen omdat je dan je kansen spreid, maar het gevaar is dat er te veel bedrijven met hetzelfde bezig zijn, zonder dat ze er de goeie kennis van en passie voor hebben. Het blijft een beetje een dingetje erbij.

En wat blijkt, de echte schoenmaker, de vakman die al jaren vol passie zijn zaak en vaste klanten heeft overleeft wel en de grote ketens die personeel zonder passie hebben gaan één voor één failliet. De opkomst van kleine gepassioneerde ondernemers groeit en niet voor niks, er is behoefte aan. Het verrijkt het straatbeeld. Het is een tegenhanger van de grootgrutter en de massaproductie.  Pak je passie en duik hier de diepte in. 
Dat is waar 'Find Your Niche' trend over gaat. 

We zullen het thema FIND YOUR NICHE op deze plek op diverse manieren belichten.

POP-UP  - CREATIVE WAY TO SHOW YOUR PRODUCT

RE-FRAME

RE- FRAME;  is anders denken. Weg uit het vaste patroon. Kijk eens anders naar de omgeving om je heen.

Veel materialen worden mooier hoe ouder ze worden. Er ontstaan nieuwe kleuren en nieuwe structuren. Steeds meer designers zoeken naar innovatieve materialen voor het vervaardigen van hun producten. 


We zullen het thema RE-FRAME op deze plek op diverse manieren belichten

DON'T TROW IT AWAY, DEMAGE IS BEAUTIFUL - SOURCE ONLINE

LET RUST INSPIRE YOU - PHOTOGRAPHY BY JULIA KLEIN

LET FOOD INSPIRE YOU - PHOTOGRAPHY BY JULIA KLEIN & BABETTE HUIS