RE-FRAME

* RE- FRAME   - Re-frame zegt het al; Buiten de bestaande kaders denken. Weg van de hokjes geest en de patronen die we kennen. Of we nu kijken naar politiek, milieu, onderwijs, detailhandel, het werkt niet meer zoals het werkte.... we lopen vast. Het zijn andere tijden, er zijn patronen ingeslopen die niet meer werken, niet meer kunnen. Ons bestedingspatroon, onze weggooi mentaliteit. Het moet anders kunnen. Je ziet het bij designers in interieur en fashion al een tijdje gebeuren. Ze zijn op zoek naar andere vormen, andere materialen, er is veel onderzoek naar nieuwe grondstoffen. We kijken buiten ons veilige paden en dit is ook nodig.... in de politiek, in het milieu, in de detailhandel..... Maar ook in het denken en doen van de consument. 

RE- FRAME;  is anders denken. Weg uit het vaste patroon. Kijk eens anders naar de omgeving om je heen.

Veel materialen worden mooier hoe ouder ze worden. Er ontstaan nieuwe kleuren en nieuwe structuren. Steeds meer designers zoeken naar innovatieve materialen voor het vervaardigen van hun producten. 


We zullen het thema RE-FRAME op deze plek op diverse manieren belichten

DON'T TROW IT AWAY, DEMAGE IS BEAUTIFUL - SOURCE ONLINE

LET RUST INSPIRE YOU - PHOTOGRAPHY BY JULIA KLEIN

LET FOOD INSPIRE YOU - PHOTOGRAPHY BY JULIA KLEIN & BABETTE HUIS