Analog

StyleCookie is een half jaar geleden begonnen met de trend 'Soft Machinery', daar dieper in duikend kwamen we terecht bij 'Oridinary Beauty' ook hier zijn we dieper in gedoken en signaleren de nieuwe liefde voor ambacht en het Analoge.

Designers laten zich inspireren door analoge gebruiksvoorwerpen. Willen wij steeds meer terug naar de oorsprong van het produceren? Of is het alleen het analoge design van ons inspireert?

NIeuwe producten met in hun design een analoge look en feel. Maar ook producten die analoog functioneren zoals bv. de producten van Lomography, fotograferen met filters zoals met digitale apps, maar dan rechtstreeks vanuit de camera. Maar ook de slowcoffee heeft een tijdje geleden zijn intrede gedaan en je ziet steeds meer vormen terugkomen van de ouderwetse filter koffie maar dan in een mooi vormgegeven jasje. Even weg uit de haast van het digitale tijdperk en oog voor het Analog