Spatial Stone Structures

Minerals, planet Earth, the treasures of the planet, from dust to diamant. We vinden inspiratie in het universum waar onze kleine aardbol zich in bevind. Er worden nieuwe landschappen op verschillende planeten ontdekt. De texturen en kleuren zijn daar anders dan op aarde. Kleurrijke maar robuuste oppervlaktes. Kraters, gelaagdheid in stenen en een interessant kleuren pallet in de ruwe aardse buitenkant. Veel designers zijn op dit moment bezig met de ruimtelijke oppervlakte structuren. In de show van Ana Locking van Fall 2014 zien we een jurk met maankraters, maar ook Valentino heeft in zijn show van pre-Fall 2015 een print van het heelal. Bij andere designers zien we dat ze geïnspireerd zijn door de bijzondere kleuren van de mineralen. De gelaagdheid van kleuren die samen blenden tot een geheel. Grillige vlekvormen en kleurnuances. Het gevoel van diepte in een 2d oppervlak. Het inspireert ons tot een nieuw trendthema voor StyleCookie.nl Interessant voor diverse materialen, voor zowel keramiek als stoffen.