Laboratory

Styling: Annelie den Hartigh, Fotografie: Anna Pietersz, Model: Yannique Cappon

Styling: Annelie den Hartigh, Fotografie: Anna Pietersz, Model: Yannique Cappon

Iedereen die 5 maanden stage loopt bij StyleCookie, mag aan het eind van de periode een eigen productie maken om te laten zien wat ze geleerd hebben. Wij vonden de productie van onze stagiaires Annelie en Anna zo mooi geworden dat het een plekje op StyleCookie verdiend.

"Ik heb internet afgestruind en winkels bezocht om te kijken wat nieuw is voor in het interieur. Op de Maison et Objet werd de trend bevestigd, 'Laboratory', veel glas in bijzondere constructies. Mijn vader werkt op een laboratorium dus ik ben bij hem gaan kijken wat er allemaal is wat ik  evt. kan gebruiken. Ook bij webshops en winkels waren er al sporen van laboratorium producten te vinden. Samen met stagiaire fotograaf Anna Pietersz heb ik deze productie gemaakt en persoonlijk ben ik er trots op! Hiermee wil ik elke StyleCookie bezoeker inspireren"!    Annelie Den Hartigh
Cactussen: Ikea.nl Vaasjes reageerbuisjes in frame: Portrait Haarlem Rest via schothorst.nl

Cactussen: Ikea.nl Vaasjes reageerbuisjes in frame: Portrait Haarlem
Rest via schothorst.nl

Vogel op poot: Taxidermy.nl Zandloper: klevering.nl Schilderij: Kringloopwinkel Rest via schothorst.nl

Vogel op poot: Taxidermy.nl
Zandloper: klevering.nl
Schilderij: Kringloopwinkel
Rest via schothorst.nl

Vaasje: klevering.nl

Vaasje: klevering.nl

Cactus: ikea.nl Wortelvaas: klevering.nl Nepvogel: klevering.nl Rest via schothorst.nl

Cactus: ikea.nl
Wortelvaas: klevering.nl
Nepvogel: klevering.nl
Rest via schothorst.nl

Copyrights 2015, StyleCookie.nl