#RetroDigital

Na een half jaar stage bij StyleCookie sluit je af met een eigen concept en serie, waarin je het geleerde kan laten zien. Yannique Cappon heeft haar stage afgesloten met een een hele fijne serie waar wij heel trots op zijn.

Yannique Cappon; Met de nieuwe serie # RetroDigital wil ik oude herinneringen van de jaren 80/90 naar boven halen. Toen we sneller en dankbaar waren voor nieuwe technologieën op het gebied van grafische kwaliteiten. Illusies van diepte werden simpeler gemaakt en gevormd door kleine pixels. Donker en licht was makkelijk te maken en doen denken dat iets verder weg of dichterbij was. We grijpen even terug naar die tijd. Je ziet het terug in mode, architectuur en grafische vormgeving. Fotografie: Lenneke Benders

V.L.N.R. Schrift MESH; HAY Amsterdam, Schaar FULLFÖLJA; Ikea, Boekenlegger zilver; Nomess Copenhagen, De Bijenkorf Amsterdam, Doos Box Box Male; HAY Amsterdam, Metalen opbergvakjes Punched Organizer; HAY Amsterdam, Doos House Doctor; Sjakies, Cork Cone; HAY Amsterdam, Apple computer 1984

V.L.N.R. Schrift MESH; HAY Amsterdam, Schaar FULLFÖLJA; Ikea, Boekenlegger zilver; Nomess Copenhagen, De Bijenkorf Amsterdam, Doos Box Box Male; HAY Amsterdam, Metalen opbergvakjes Punched Organizer; HAY Amsterdam, Doos House Doctor; Sjakies, Cork Cone; HAY Amsterdam, Apple computer 1984

V.L.N.R. Organize box; Nomess Copenhagen, De Bijenkorf Amsterdam, Theedoek Flock; Mae Engelgeer, Friday Next, Luciferdoosje Strike; HAY Amsterdam, Metalen organizer; Fundamental Push Trio Stainless Steel, Friday Next, Lampenkap; House Doctor Rack, De Interieurcollectie, Schoenen; Kangaroos Knit, Vanillia

V.L.N.R. Organize box; Nomess Copenhagen, De Bijenkorf Amsterdam, Theedoek Flock; Mae Engelgeer, Friday Next, Luciferdoosje Strike; HAY Amsterdam, Metalen organizer; Fundamental Push Trio Stainless Steel, Friday Next, Lampenkap; House Doctor Rack, De Interieurcollectie, Schoenen; Kangaroos Knit, Vanillia

V.L.N.R. Kruk FROSTA; zwart geschilderd, Ikea, Plaid Squares Blanket; Ferm Living, Hanglamp Pilke 60; Van Duivenboden Interieur, Tijdschrift WAD; Athenaeum Boekhandel, Camera en veer; 2ehandswinkel, Servet; Pen Napkin, flinders.nl, Poster Bay Deco; Kolk en Kolk, Rek betonplaat wit geschilderd

V.L.N.R. Kruk FROSTA; zwart geschilderd, Ikea, Plaid Squares Blanket; Ferm Living, Hanglamp Pilke 60; Van Duivenboden Interieur, Tijdschrift WAD; Athenaeum Boekhandel, Camera en veer; 2ehandswinkel, Servet; Pen Napkin, flinders.nl, Poster Bay Deco; Kolk en Kolk, Rek betonplaat wit geschilderd

V.L.N.R. Kussen wol geblokt HK Living; Villa Jipp, Kussenhoes Worn; House Doctor, De Interieurcollectie, Kussenhoes gebreid; Bloomingville, De Interieurcollectie, Kussen Soft Grid Cushion; Muuto, Mister Design, Wit kussen; zelf maak idee, Grijs uitvloeiend kussen; privé collectie, Kussen Big Square rectangle wit; Present Time, Kussen Pixel Luna; Zuzunaga, Mister Design, Kussen van Roos Soetekouw; Fringe Small, Friday Next, Lamp Rach; House Doctor, De Interieurcollectie, Kussen Static; Ferm Living, flinders.nl, Behang Grid; Ferm Living, flinders.nl

V.L.N.R. Kussen wol geblokt HK Living; Villa Jipp, Kussenhoes Worn; House Doctor, De Interieurcollectie, Kussenhoes gebreid; Bloomingville, De Interieurcollectie, Kussen Soft Grid Cushion; Muuto, Mister Design, Wit kussen; zelf maak idee, Grijs uitvloeiend kussen; privé collectie, Kussen Big Square rectangle wit; Present Time, Kussen Pixel Luna; Zuzunaga, Mister Design, Kussen van Roos Soetekouw; Fringe Small, Friday Next, Lamp Rach; House Doctor, De Interieurcollectie, Kussen Static; Ferm Living, flinders.nl, Behang Grid; Ferm Living, flinders.nl