325354.jpg

PHILOSOPHY

'REDUcE - REUSE - RECYCLE - REPEAT - '


'Op dit moment is het voor ieder de gewoonte om te kiezen voor de laagste prijs, op welke manier dan ook. Als we alles voor de laagste prijs willen hebben, betekent ook dat het voor de laagste prijs geproduceerd moet worden.

Goedkoop geproduceerd is niet duurzaam aan de voorkant?

Wie heeft het gemaakt?

Waar komt de grondstof vandaan?.

Goedkoop geproduceerd heeft ook vaak een kortere levensduur?

Dus minder geschikt voor o.a. hergebruik.'Tegenwoordig denken veel consumenten niet meer na over de waarde van ‘t product, wie heeft het gemaakt, wat is de grondstof, kan deze prijs wel kloppen? De massaproductie die hieruit is ontstaan is slecht voor onze eigen economie, maar vooral ook voor ons milieu'. 


'als EEN PRODUCT GOEDKOOP Is, is er IEMAND ANDERS die DE WERKELIJKE PRIJS ERVOOR BETAALD'.


TRANSFORMATION DESIGN BY STYLECOOKIE

'Wij willen bedrijven en consumenten inspireren en informeren versterkt d.m.v. een visual story.

Wij nemen je mee naar een nieuwe circulaire wereld waar we met een creatieve denkwijze dichterbij zijn dan je denkt.

Heb jij al een product of dienst met een mooi eerlijk verhaal, dan heb jij het verhaal en vertalen wij het in mooi beeld om de consument te inspireren en te informeren.


'Voor iedereen die inziet dat de huidige manier van denken niet meer functioneert en die graag een bijdrage willen leveren aan een mooiere en waardevollere maatschappij'.

www.stylecookie.nl | www.ankehelmich.nl

IMG_0327.JPG

Anke-Helmich.jpg

Als visuele inspirator / stylist heb 20 jaar de functie gehad om consumenten te inspireren met mooie producten en mooi beeld, om te inspireren tot koop van mooie spullen. Na al die jaren voelt het niet meer goed om mee te werken aan massaproductie. Creëren, out of the box denken, van niets iets maken, concepten maken, oplossingen zoeken in interieurs voor bedrijven en particulieren en fotograferen zijn nog steeds de dingen waar ik heel blij van word, maar dan wel met een mooi en eerlijk verhaal.

We houden van Creaties met idealen, het visueel vertellen van ‘true stories’. Mensen inspireren en laten zien hoe makkelijk het eigenlijk is om al met kleine stapjes verschil te maken.

 

CONCEPT | ART- DIRECTION | STYLING | PHOTOGRAPHY | TRENDS

Wij werken met diverse zzp-ers samen en kunnen daarom snel schakelen en hebben een breed aanbod. We werken ook altijd samen met stagiaires, vinden het erg leuk om studenten mee te nemen in ons proces, maar laten ons ook verrassen door nieuwe inzichten van onze stagiaires.