De sok met de 'Qnoop'...

Een tijdje geleden maakte ik kennis met 'Qnoop', sokken die niet alleen supermooi zijn, mooie dessins hebben, duurzaam geproduceerd zijn, maar vooral ....enorm handig omdat je veel langer ( duurzamer van je sokken gebruik kan maken)!

Schermafbeelding 2017-11-29 om 11.42.26.png
Schermafbeelding 2017-11-29 om 11.42.46.png
Schermafbeelding 2017-11-29 om 11.44.41.png

Iedereen kent het probleem van de eenzame sok wel. In het verleden hebben we diverse D.I.Y ideeën uitgevoerd voor tijdschriften om dit idee te tackelen, maar het ideale idee zat er nog niet tussen. En toen hoorde ik het inspirerende verhaal van Dirk Vis van Qnoop op een Duurzame 'meet up'. 

Ik was zelf meteen verkocht. De waarde van deze best prijzige sok zit natuurlijk in het proces aan de voorkant, een duurzaam geproduceerde sok is meer waard omdat werknemers eerlijk betaald worden en eerlijke materialen worden gebruikt (https://www.qnoop.com/green-story/). Dan mag een sok ook meer waard zijn, dit is iets wat we ons moeten realiseren.

Maar het excuus dat ik hoor in mijn omgeving dat het wel veel geld is voor een sok die na 3 wasbeurten kwijt is gaat hier niet meer op, want dat probleem is opgelost, Vincent laat hiernaast zien hoe dat werkt....

StyleCookie testComment