DAAR ZIT WAT IN...

broodzak

Hoeveel plastic broodzakken gooi je per week weg?? Bij ons thuis gaan er zeker 6 per week bij het afval... dat kan anders, eens zoeken of er al alternatieven zijn? En die vond ik.... bij 'The Line Works' in GB en Inge van 'Bag Again' in Nederland ook.

Inge, bedenker van de bag-again® original broodzak: 'Met mijn bedrijf maak ik het je makkelijk om minder afval te produceren. Zodat je op een eenvoudige en laagdrempelige manier iets kan doen aan het mooi houden van onze aarde. Ik ben begonnen met het ontwerpen en laten produceren van de bag-again® original broodzakken van biologisch katoen. Al snel uitgebreid naar de bag-again® original fruit&vegetable bag.'

De katoen is 100% organic en heeft het GOTS certificaat. Dat betekent dat de hele productieketen voldoet aan strenge sociale en duurzaamheidseisen. Dus geen pesticiden bij de productie van de katoen en ongebleekt dus geen giftige kleurstoffen. Waarom biologisch katoen? Wist je dat de katoenindustrie één van de meest vervuilende industrieën ter wereld is? Hoe fijn is het dat het productieproces van de Bag-again® producten wél okee is. Van A tot Z.

Wij vinden dit een top alternatief!

fruitzak van Bag Again
Fruitzak van Bag Again