Gebruikt nieuw

Een duurzame weg inslaan door middel van hergebruiken in plaats van alles nieuw kopen. In de massaproductie waar we ons in bevinden is het heel verleidelijk om alles nieuw te kopen. Maar waarom zou je, wanneer je de mooiste en meest unieke producten voor in elke woonruimte bij de kringloop kan scoren? Hergebruikte producten aangevuld met mooie, eerlijke producten.

 

Keuken supplies

Lepel: Eigen, Bloem: Eigen, Speculaasvorm: Kringloop Snuffelmug , Dienblad: Plukietsmoois , Roodstenen ovenschaal: Kringloop Rataplan , Theepot: Kringloop Rataplan , Gouden vaasje: Kringloop Rataplan , Blauwe mokken: Kringloop Snuffelmug , Klos met draad: Eigen, Apothekerspotje: Petit Depot

Lepel: Eigen, Bloem: Eigen, Speculaasvorm: Kringloop Snuffelmug, Dienblad: Plukietsmoois, Roodstenen ovenschaal: Kringloop Rataplan, Theepot: Kringloop Rataplan, Gouden vaasje: Kringloop Rataplan, Blauwe mokken: Kringloop Snuffelmug, Klos met draad: Eigen, Apothekerspotje: Petit Depot

Verzamel je rot

Blauwe mokken: Kringloop Snuffelmug , Kleine bruine mokken: Eigen, Blauwe mokken: Kringloop Rataplan , Bruin/ grijze mokken: Vakantie souvenir, Witte mok: Eigen, Bruin/ witte mok: Kringloop Rataplan , Gele mok: Stichting Kringloop Leerdam , Espressokopjes: HK living , Zwarte mok: Eigen, Bruine mok: Kringloop Rataplan , Mokken met bloem: Kringloopmania

Blauwe mokken: Kringloop Snuffelmug, Kleine bruine mokken: Eigen, Blauwe mokken: Kringloop Rataplan, Bruin/ grijze mokken: Vakantie souvenir, Witte mok: Eigen, Bruin/ witte mok: Kringloop Rataplan, Gele mok: Stichting Kringloop Leerdam, Espressokopjes: HK living, Zwarte mok: Eigen, Bruine mok: Kringloop Rataplan, Mokken met bloem: Kringloopmania

 

Als de koffie maar nieuw is 

Gedroogde bloemen: Eigen, Vaasje: Kringloop Werk in Opdracht , Percolator: Kringloop Rataplan , Apothekerspotje: Kringloop Snuffelmug , Witte kom: Kringloop Rataplan , Glas: Eigen, Snijplank: Kringloop Rataplan , Borden: Kringloop Wawollie , Bruin kommetje: Kringloop Rataplan , Lepeltje: Kringloop Rataplan , Mok: Stichting Kringloop Leerdam

Gedroogde bloemen: Eigen, Vaasje: Kringloop Werk in Opdracht, Percolator: Kringloop Rataplan, Apothekerspotje: Kringloop Snuffelmug, Witte kom: Kringloop Rataplan, Glas: Eigen, Snijplank: Kringloop Rataplan, Borden: Kringloop Wawollie, Bruin kommetje: Kringloop Rataplan, Lepeltje: Kringloop Rataplan, Mok: Stichting Kringloop Leerdam

Werken zoals toen

Kaarten: Eigen, Typmachine: Kringloop Rataplan , Opbergkastje: Kringloop Rataplan , Elastiekbol: Eigen, Inktpotje: Petit Depot , Pennenrol: Petit Depot ,  Potloden: Eigen, Meetlat: Eigen, Schaar: Petit Depot

Kaarten: Eigen, Typmachine: Kringloop Rataplan, Opbergkastje: Kringloop Rataplan, Elastiekbol: Eigen, Inktpotje: Petit Depot, Pennenrol: Petit Depot,  Potloden: Eigen, Meetlat: Eigen, Schaar: Petit Depot

Concept & Styling: Tessa Peters, Photography: Meike van Zandvoort

StyleCookie testComment