Soft machinery

Soft Machinery ons nieuwe thema. We zijn geïnspireerd door de 3e industrieële revolutie. De computer neemt steeds meer over. Ook de denkende mens wordt over genomen door de computer. Niet alleen de industrie verdwijnt, maar ook de kantoorplekken zijn overbodig. Dagelijkse gebruiksvoorwerpen worden overbodig, maar in een nieuw jasje des te mooier. We vinden allerlei verwijzingen naar het analoge, constructieve maar dan op een zachte manier.

 

Kastje op poten zelfmaker, geverfd met Farrow and Ball , Poster Aarhus van Buus Works via Accessorize Your Home , Doosjes met Latttice BP 3505 behang van Farrow and Ball Creme kan van Piet Hein Eek via BijzonderMOOI* Pixxos Bureau Lamp M.OSS via Restored Lichtgroene hanglamp Dashed Lights van Léon de Lange& Vij5 via BijzonderMOOI*

Doos met kandelaar van de Intuïtiefabriek, Houten bellenblaas van Little Black Book, Papier van Ontwerpduo, Schaar van Bijzondermooi

Foto schilderij Marga van Oers, Houtdruk 40 bij 80 van

Kandelaar zwart metaal BijzonderMooi, Gieter porselein Restored, Kandelaar. BijzonderMooi Vaas groot BijzonderMooi Vaas klein BijzonderMooi Vaas wit en hout Accessorize your Home, Vaasje lichtgrijs Accessorize your home, Houten kandelaar SWAH, Kandelaar wit Accessorizeyourhome

Kleurkaart Soft Machinery September 2014

Kleurkaart Soft Machinery September 2014