Ordinary Beauty

Alledaagse analoge gebruiksvoorwerpen verdwijnen van de werkvloer en uit ons huis. Ontwerpers laten zich inspireren en we zien de meest mooie allerdaagse gebruiksvoorwerpen verschijnen in de meest mooie materialen en kleuren en die willen wij natuurlijk ook heel graag in ons huis...

Toetsenbord 'WoodStuff' : FonQ.nl, Cips auto: Misc-store, Label "Midori": Misc-store, Envelophouder: ferm LIVING, Schaar "Hay": Weidesign.nl, Stempel "Midori": Mis-store, Penhouder: Weidesign.nl Lineaal met nummers "Midori": Misc-store, Lucifers 'Hay': Weidesign.nl, Kleine liniaal "Midori": Misc-store, Kalender "L'Atelier d'Exercices": FonQ.nl , Liniaal met alfabet "Midori": Misc-store, Label clips "Midori": Misc-store, Bonnenschrijfhouder "L'Atelier d'Exercices": FonQ.nl 

Blocknote "WM Grain nude": Misc-store, Pen en potlood "Midori": Misc-store, Notebook "Bau Deco": ferm LIVING, Schrift "Notes": Maartjevandennoort.nl, Hanger: Little Black Book, Blocknote "WM Grain brown": Misc-store, Nummer clips " Midori": Misc-store, Blikopener "Hexagon": ferm LIVING

Pennendoosje "Midori": Misc-store, Organizer met lamp "Back to Basic, Mench Made, Clipboard "VÄLBEKANT": Ikea.nl, Schaar privé collectie, Kalender "L'Atelier d'Exercices": FonQ.nl, Flessenopener "Kikkerland": Weidesign.nl, Plantenspuit: Vintage, Plakbandrol "Tape Mate": Mench Made, Kaarsenstandaard "Hay" Weidesign.nl, Kruk "Vroonland": Weidesign.nl

 

Pennenhouder "Brass": ferm LIVIING, Wereldbol: Stijlloods

Kleurkaart Ordinary Beauty September 2014

Kleurkaart Ordinary Beauty September 2014

StyleCookie testComment