Morning blue

We hebben ons voor deze serie laten inspireren door de Dageraad. Het mystieke moment tussen nacht en dag, in het najaar. Waar nachtdieren weer gaan slapen en dagdieren ontwaken. Een moment van perfecte symmetrie, totale stilte en absolute saturatie. De opkomende najaarszon schijnt met zijn warmgele licht over de koude blauwe natuur, waardoor er een kleurschakering ontstaat van nachtblauw met een oker gele gloed.

Kleed 'HK Living' via Villa Jipp, Linnen beddengoed van H&M Home, Geweven kussen van Winter in Holland, Blauw effen velours kussen van H&M Home, Donkerblauw plaid van Deense Dingen, Koperen lamp 'HK Living' via Villa Jipp

Zwarte draaistoel 'HK living' via Villa Jipp, Kussen 'HK Living' via Villa Jipp, Krukje van Deense Dingen, Vaas van Elke van den Berg, Klein vaasje 'HK living' via Villa Jipp, Plaid van Winter in Holland, Kussen met strepen van Store without a Home, Gebreid kussen van Winter in Holland, Kleed 'HK living' via Villa Jipp

Lamp gemaakt van spiegel van &Klevering, Strijkijzersnoer van Snoerboer

 

Blauwe tafelloper van H&M Home, Koperen vork van Xenos, Gouden bordjes van &Klevering, Planeetbord 'Diesel' via &Klevering, Bord 'Marrimekko' via &Klevering, Kopjes op de kop 'Alissa en Nienke' via Restored, Lepel eigen, Blauw bordje 'Diesel' via &Klevering, Kleine schaaltjes van Elke van den Berg, Geel groen bord 'Marrimekko' via &Klevering, Kaarzenstandaard van H&M Home, Denim stof van Stoffenkraam

Jasje van Zara

Tafelkleed van Ferm Living, Vaas 'Papervase' via Store without a Home, Potje met (eigen) lepel 'HK Living' via Villa Jipp, Licht blauw potje van Elke van Den Berg, Stapel bekers 'HK Living' via Villa Jipp, Bekers van 'Alissa en Nienke' via Restored

Stapel op vintage daybed van boven naar beneden; Villa Jipp, Winter in Holland, Store without a Home, Deense Dingen, Winter in Holland, Kussen met vogel van Store without a Home, Zwart kussensloop van H&M Home,  Vaas van Elke van den Berg, Spiegel op de achterwand van 'Lex Pott' via Transnatural, Gebreide poef van Deense Dingen, Kleed 'HK Living' via Villa Jipp

Tafelloper van H&M Home, Glazen voorraadbus met gouden deksel van H&M Home, Melkkannetje van &Klevering, Glazen voorraadpot van H&M Home, Beker met blauwe verf motief 'Marrimekko' via &Klevering, Koffiepot van Restored, Glas van &Klevering, Theemuts van Ferm Living, Schort van Ferm Living, Opscheplepel van Hema

Touw geverfd met zonlicht met verf van Design Fabrix, Denim stof van Stoffenkraam

 

 

 

Ladenkast eigen, Lamp van Ikea gecustomised, Ronde hangers van Housedoctor, Potjes & gieter eigen

 

StyleCookie testComment