Spatial Stone Structures

Minerals, planet Earth, the treasures of the planet, from dust to diamant. We vinden inspiratie in het universum waar onze kleine aardbol zich in bevind. Er worden nieuwe landschappen op verschillende planeten ontdekt. De texturen en kleuren zijn daar anders dan op aarde. Kleurrijke maar robuuste oppervlaktes. Kraters, gelaagdheid in stenen en een interessant kleuren pallet in de ruwe aardse buitenkant.

De gelaagdheid van kleuren die samen blenden tot een geheel. Grillige vlekvormen en kleurnuances. Het gevoel van diepte in een 2d oppervlak. Het inspireert ons tot ons nieuwe trendthema. We zien het aardewerk steeds grilliger wordt met een robuust onregelmatig motief d.m.v diverse techieken. Het geeft een artistiek uniek gevoel.

Homemade kalender van StyleCookie.nl, D.I.Y lamp met wasknijper van Lichtbloem, Edelstenen van Geomine, Gummetjes van Hay, Potlood van

 

 

Grijze schaal van KH Wurtz, wit vaasje HK Living( villa jip), Groen bord met donkere rand Serax, Grijs schaaltje KH Wurtz, Kommetje Ferm Living, Edelstenen van Geomine

Behang via Repro, ontwerp StyleCookie,  Stoel van HK living, Plaid van Studio Nienke Hoogvliet, Kussen met 'maan' print van StyleCookie propshop, Kast van Combitex, Lamp van &Klevering, Okergele vaas van Broste, Glazen diamantlamp van HK Living, Klok van...., Vintage lamp StyleCookie propshop

Servies van links naar rechts, van boven naar beneden:

Aardewerk bord van KH Wurtz, witte schaal van HK Living, Vaas wit HK living, Edelstenen via , Zwarte schaal via KH Wurz, wit/zwarte schaal via KH Wurtz, Donkerbruin potje van StyleCookie propshop, Stapel borden van KH Wurtz, Blauwe kom van Ferm Living, Antraciet mok KH Wurtz, Ecru mok van KH Wurtz op een schoteltje van StyleCookie propshop

Ecru/oker geel bord van KH Wurtz, Vaasje HK Living, Mok grijs wit van KH Wurtz, blauw bord van Ferm Living, Edelstenen van Geomine

Servies van boven naar beneden van links naar rechts:

Koperen plaat van Broste, Antraciet melanine bord met marmerprint van &Klevering, Aubergine kleurige marmeren waxinelicht houder van Ferm Living, onderkant zwart mokje van Restored, Ecru vaasje van StyleCookie propshop, Bekertje van Restored, hardstenen onderbord van Broste, Blauw bord van Serax, Kommetje van StyleCookie, Edelsteen van Geomine

Servet marmerprint van Broste, Kommetje van Ferm Living, Steen van Geomine

Behangontwerp van StyleCookie te printen via Repro.nl, Plaid van Studio Nienke Hoogvliet,

(model: patricia Henczes)

Copyrights 2015, StyleCookie.nl