Collected

Met deze serie plaatsen we een enigszins kritische noot bij de collecties van veel Brands op dit moment. We zien dat steeds meer brands op elkaar gaan lijken. De mooie producten waar wij vaak zelf vaak ook fan van zijn zien we overal om ons heen. Ondanks de mooie producten zou het mooi zijn als ieder zich weer meer gaat richten op zijn eigen unieke gezicht. Er is zoveel keuze dat je als je bv in een magazine iets hebt zien staan, je niet meer weet van wie t ook al weer was. De kans dat het dan ergens anders wordt gevonden is dan groot. Fijn voor de consument? Of is de keuze te veel? En voor het merk dat als eerste is? Moeilijk om met jouw goeie eerste stap uniek te blijven? In No-time ligt het ergens anders hetzelfde of ongeveer. Wij zijn benieuwd hoe je hier als brand ook zelf tegenaan kijkt. Designers zijn van oorsprong al meer bezig met hun eigen handtekening en product. De commercie zou hier ook weer meer in mee moeten gaan. Er hoeven niet tig variaties te zijn op één en hetzelfde product. Probeer niet te kijken naar wat de ander heeft, ook al loopt dat goed. Met een eigen gezicht blijf je langer overeind, dat blijkt nu ook uit vele berichten.
We zien of voelen steeds minder een visie, concept of idee, probeer uniek te zien binnen jouw visie. Juist door een basis collectie te hebben vallen de unieke items op en geven een persoonlijk karakter. Zo krijgt ieder weer meer een eigen gezicht.

Boven: Vaasje boven: (Sissyboy), Links boven roze: (Bloomingville), Links midden: €8,- (Bolia),  (Bloomingville), Midden in:  (Bloomingville), Rechts Boven: (Bloomingville), Rechts midden: (Bloomingville), Rechts onder: (Bloomingville), Vaasje onder midden: (sostraine grene), Links onder:  (H&M), Links midden: (Xenos), Links Boven: (Karwei), Midden in:  (Xenos), Rechts onder: (Xenos), Rechts midden: (Karwei), Rechts boven: (De Krantenkapper).

Groen marmeren plank: (Deens), Ronde houten plank: (Xenos), Grote plank links: (Villa Jipp), Marmer plank met kruis(Villa Jipp), Kleine marmer plank: (Bolia), Marmer plank onder: (Pand10), Ovale houten plank: (Deens), Marmer plank met handvat: (Villa Jipp), Houten plank handvat links: (Sissyboy), Groene ronde plank: (Bolia), Kruis: (Villa jipp), Hout met marmer plank: (Xenos), Marmer plank met lijnen: (House Doctor) plank marmer/hout links: (Deens), Marmer schaal: (Villa Jipp), Hexagon: (Deens), Houten plank: (H&M), Marmer rechts onder: (bloomingville).

Sierraden kistje zwart: (H&M), Vitrine & Marmeren voet: (House Doctor), Kaarsen standaard: (Bolia), Draadmand: (Sissy Boy), Plexiglas doosje: (Villa Jip), Storage box: (House Doctor set van 3), Sieranden doos: (Deens), Paddesltoeltje, kevertje: (Eigen),
2é plank: Vitrine: (Deens), Storage box gold: (House Doctor,set van 3), Draadmand:  (H&M),  Storage box black:  (House Doctor, set van 3), Storage box gold: (House Doctore, set van 3), Opblaas vis: (Eigen), Vitrine: Marmeren voet: (House Doctor),Pleziglas bakje,  (Zara),

3e plank: Vitrine: (House Doctor) Draadmand: (Xenos), Dienblad goud: (Leenbakker) Kast: (Villa Jipp), Behang Scrapwood by Piet Hein Eek: (NLXL)

V.L.N.R: Groen/Grijs: (Deens), Bruin/Zwart: Deens: (Deens), Wit met vormpjes boven : (Sissy Boy) Wit met zwarte strepen: (Villa Jipp), Zwart ruitjes onder: (H&M), Wit met dropjes Rechts boven: (House Doctor),

Bestek v.l.n.r: Lepel: (Bloomingville, set van 4), Vork: (Bolia, set van 16), Lepel: (Sissy Boy),vLepel: (Bolia, set van 16 ),Vork:  (Deens, per set), Lepel: (Deens, per set), Mes: (Eigen), Lepel: (Ferm set van 2), Mes: (Bolia, set van 16), Lepel: (Bolia, set van 16),Vork: (Sissy Boy), Mes: (Sissy Boy),Vork: (Deens), Zak: (Eigen)

StyleCookie testComment